O nama › Forums › Forum › Skola Letenja › Prijedlog za plakat, letak, poster, web stranicu › Reply To: Prijedlog za plakat, letak, poster, web stranicu

Dobio sam mail od Marka sa prijedlogom letka koji bi se dijelio kandidatima. Čini mi se da je ovo (forum) mjesto na kojem bi se trebalo o tome raspravljati, ili griješim (molim Marka K. za komentar). Mislim je da je tekst predugačak, trebalo bi ga skratiti na cca. 1 stranicu. Drugo: trebalo bi izbjegavati “oštre” i “prijeteće” termine tipa: “mora”, “prava i obaveze”, “dužan prisustvovati”. Također, stavku “Napomena” treba temeljito preraditi ili izbaciti (a suštinu poruke ubaciti negdje u tekst), jer ovako napisana daje poruku: “nemojte se upisivati ove godine, jer ćete možda baciti novce uzalud, bolje pričekajte 2015”. Zatim treba pojasniti količinu sati teorije: ovako kako je napisano nije jasno da li je 54 sata “primijenjene teorije” uključeno u 108 sati predavanja ili se ta 54 sata dodaju na onih 108. Troškovi: trebalo bi izbjeći detaljiziranje: navesti ukupnu cijenu i načelni raspored plaćanja, izražen npr. u postocima. Na kraju bi trebalo navesti što omogućuje dozvola, npr. “samostalno letenje na cijelom teritoriju RH”, “sudjelovanje na natjecanjima”, “letenje u Alpama, Livnu, Namibiji, Australiji” i tomu slično… ukratko, malo reklame.