- This topic has 8 replies, 2 voices, and was last updated 9 years ago by
marko.kauzlaric.
-
AuthorPosts
-
-
24/01/2014 at 13:04 #1429
marko.kauzlaric
ParticipantIzradio sam novu stranicu i modernizirao. Sada podrzava i gledanje sa tableta i telefona.
Pomoc oko poruka o slideru (slike i poruke koje se micu na stranici)
Molim komentare za promjene i greske.
Hvala. -
24/01/2014 at 14:25 #1430
Edo
ParticipantNastava umjesto “natava”
Bilo bi dobro u dijelu stranice imati “novosti” po kronološkom redu
Čim prije dodati menu “Video” i ubaciti nešto zanimljivo! Mislim da bi dobro bilo ne dodavati novi item u menu, nego na mjesto “galerija fotografija” staviti npr. “multimedia” i onda tu razdjeliti na galeriju foto i linkove na video snimke (youtube i sl). U ovom segmentu bi bilo idealno imati nešto snimljenog materijala baš sa Grobnika, da ne radimo besplatnu reklamu drugim letjelištima.
Tol’ko zasad od mene-
24/01/2014 at 15:09 #1434
marko.kauzlaric
ParticipantEdo “Nastava umjesto “natava” – kamo to ide?
Menu novosti postoji i to je prvi menu kada se logiras.
Promijenio sam menu galerija na multimedija i stavio neki video i slike
Slazem se da treba jos snimaka na zemlji i is zraka
-
-
24/01/2014 at 15:37 #1435
Edo
ParticipantJoš nešto: unatoč nedvojbenoj fotogeničnosti Andree i umješnosti autora fotografija da na stranice stavi pravu dozu ženskosti, mislim da bi dobro bilo da se na slikama pojavi osim nje i pokoja druga simpatična i fotogenična ženska spodoba (npr. Jana) 😉
Naravno, ako se uspijete dogovoriti oko autorskih prava 😕-
24/01/2014 at 19:25 #1441
marko.kauzlaric
ParticipantNemam problema da stavim jos slike ali ih treba napraviti. Kada bude lijepse vrijeme cu opet zvati prijateljicu fotograf pa cemo pozirati 🙂
-
-
24/01/2014 at 15:51 #1436
Edo
ParticipantU Kalendaru piše “natava” umjesto “nastava” na više mjesta
-
24/01/2014 at 19:23 #1440
marko.kauzlaric
ParticipantHvala, ispravio sam
-
-
24/01/2014 at 16:00 #1437
Edo
Participant@Novosti: mislim da bi dobro bilo da na jednom dobro vidljivom dijelu stranice koju može otvoriti bilo tko, dakle i neko tko nije registriran, budu stalno prisutne novosti, poredane po kronološkom redu. Na taj način su, naime, bolje vidljive nego samo na meniju u zaglavlju. Čisto marketinško-psihološka sitnica 😎
-
24/01/2014 at 19:40 #1442
marko.kauzlaric
ParticipantNase novosti za sada su takve da se objavi kada je skupstina i slicno.
Ako netko ima ideju i prijedloge sta da stavimo u novostima za publiku javi te mi.
-
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.